L’Associació de Comerciants d’Olot impulsa la campanya ‘Acolor’ per reactivar el comerç durant el novembre

L’Associació de Comerciants d’Olot ha iniciat la campanya ‘Acolor’ aquest cap de setmana. Des de dijous ja es poden adquirir les butlletes que els dissabtes del mes es podran canviar per descomptes i obsequis davant de l’església de Sant Esteve.

Per reactivar les compres durant el mes de novembre, l’Associació de Comerciants d’Olot ha engegat la campanya ‘Acolor’. La iniciativa divideix els establiments de l’ACO en vuit categories, cada una amb un color diferent. Per una compra mínima, els comerços entreguen una butlleta al consumidor d’un color aleatori, exceptuant el color del mateix establiment on s’ha efectuat la transacció. Un cop obtinguda la butlleta, tots els dissabtes del mes de novembre a la plaça Rector Ferrer es pot canviar per un descompte o obsequi aleatori.

83 comerços de la capital garrotxina participen en aquesta campanya, però els consumidors també se’n beneficien. A banda de donar un impuls al comerç olotí, la campanya també té l’objectiu de donar a conèixer el teixit comercial de totes les zones del centre de la ciutat.