El Besalú s’emporta el derbi garrotxí davant el Santa Pau i és més líder (3-0)

El Besalú es va emportar la victòria del partit que l’enfrontava al Santa Pau en el grup 17 de la tercera catalana. Els d’Ernest Bassols es van mostrar superiors als seus rivals garrotxins que, fins ben entrada la segona meitat, no van posar en dificultats els locals.

El Besalú és més líder del grup 17 de Tercera Catalana. Els de blanc-i-verd es van endur el derbi davant el Santa Pau per 3-0 i van donar un cop de puny sobre la taula. Els locals, amb el recolzament dels equips que formen el futbol base del club a les grades, no van permetre que el Santa Pau entrés al partit en cap moment. I és que el Besalú va avisar dos cops abans d’avançar-se al marcador. No va ser fins al minut 20, però, que Eric Diaz va poder aconseguir-ho. Va ser a la sortida d’un córner pentinat al segon pal. Els locals no van baixar la intensitat ni un punt i, gràcies a això, van poder ampliar el marcador a la mitja hora de joc. En aquest cas Medi va trobar la xarxa després d’una bona jugada individual dins l’àrea. El Santa Pau semblava tocat i no aconseguia connectar amb el seu punta. La segona meitat no va començar gaire millor i Ivan Ruiz va tenir el 3-0 a les seves botes però el seu xut va ser interceptat a la línia de gol. Ho seguia intentant el Besalú, que va tenir a les botes de Medi, en una falta indirecta dins l’àrea, el tercer. Aquesta ocasió va fer despertar els visitants, que a la sortida d’una falta lateral van veure com els anul·laven un gol per fora de joc. I quan millor semblava estar el Santa Pau, Medi va culminar el seu gran partit afusellant Jordi Comas en un u contra u que va sentenciar el partit. Al final, 3-0 per un Besalú que és més líder.