El Club Bàsquet Garrotxa no pot frenar a una Unió Esportiva Mataró ‘B’ invicte (55-88)

Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc

El poliesportiu de Sant Joan Les Fonts va acollir el partit entre el CB Garrotxa i la UE Mataró ‘B’. Els visitants que no coneixien la derrota, van passar per sobre del CB Garrotxa i es van adjudicar el partit per 55-88.

Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc

La jornada 8 del grup 3 de Primera Catalana, va enfrontar el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc amb la Unió Esportiva Mataró ‘B’. Des dels primers compassos del partit els del Maresme van portar la batuta. Els garrotxins, però, durant la primera meitat, van plantar cara al Mataró. El primer quart es tancava amb un marcador de 12-25. El segon seguiria amb la mateixa tònica i amb una diferència de punts molt similar al primer període. Al descans l’electrònic reflectia una diferència de 14 punts, 32 a 46.

En el transcurs del tercer temps el CB Garrotxa va desenvolupar bones jugades ofensives des de sota la cistella. Però, amb un projecte esportiu molt més consolidat, la Unió Esportiva Mataró ‘B’, evidenciava la seva superioritat en el joc. Per la seva banda, el Club Bàsquet Garrotxa començava a abaixar el ritme i l’avantatge dels visitants anava creixent. Després de la fi del tercer quart el resultat era de 47-66. L’últim període va ser un tràmit pels homes de Quique Spa, que amb un parcial de 8 a 20 van ampliar la diferència a 33 punts, deixant un resultat definitiu de 55-88. Ara, el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc ja pensa en la pròxima jornada, que tindrà lloc a la pista del Club Bàsquet Ramon Llull dissabte 11 de novembre.