El Club Hoquei Olot aconsegueix una merescuda victòria davant l’Arenys de Munt (4-2)

El Club Hoquei Olot va aconseguir una merescuda victòria en la visita de l’Arenys de Munt a la capital garrotxina. Els olotins van saber reaccionar després de perdre un avantatge de dos gols i es van acabar imposant 4-2.

El Club Hoquei Olot va donar bona mostra de quin tipus d’equip és en la visita de l’Arenys de Munt a la Garrotxa. Els homes de Miquel Ràfols van saber sobreposar-se a les circumstàncies, que els havien fet perdre dos gols d’avantatge. L’Olot es va mostrar fort mentalment i això va ajudar a l’hora de guanyar el partit. I és que tot i el bon inici, aquest gol de l’Arenys al límit del descans feia preveure una segona meitat moguda. Poc van trigar els visitants en mostrar que, tot i el bon joc que estava duent a terme l’Olot, la victòria els sortiria cara. La segona meitat va arrencar amb domini altern però els visitants van estar més encertats i van igualar el marcador. Per sort local, la jugada següent al gol visitant, va arribar la reacció. El 3-2 al marcador era just i va aconseguir que no els entressin els nervis als de groc. El desavantatge al marcador va fer molt mal als visitants, que van veure com l’Olot trobava la xarxa de nou i, amb el 4-2, adormia el partit per aconseguir una victòria d’or.