Gerard Plujà, de la Canya, i Laia Colomer, de les Preses, escollits Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2017

Gerard Plujà i Cervosa, de la Canya, i Laia Colomer Pujol, de les Preses, han estat escollit aquest dissabte a la nit Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2017. La proclamació, que ha arribat a la 43a edició, s’ha fet al restaurant la Deu d’Olot davant de més de 700 persones. El d’aquest any ha estat un acte reivindicatiu. En el seu parlament el president del Consell Comarcal de la Garrotxa i alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, ha estat molt contundent quan ha exigit “que els empresonats siguin immediatament alliberats i tornin aquí amb nosaltres”. El programa es pot veure a l’OTV a la carta.

Els hereu i pubilla sortints, Janina Romero i Joan Pons, han fet un discurs de comiat emotiu. Tots dos han ressaltat l’aprenentatge d’aquest últim any com a representants comarcals en el món del pubillatge i han agraït el suport que han rebut del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. Amb un to totalment reivindicatiu l’hereu sortint va insistir que “avui és un dia de celebració, però no és un dia tan festiu com m’hauria agradat perquè estan empresonades la meitat dels dirigents del nostre Govern i també els Jordis”. Aquest any la proclamació ha comptat amb la presència de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya 2017, Èric Parcerisa, de Valldan, i Anna Montraveta, de Solsona.