L’Olot perd per cinquena jornada consecutiva contra l’Ebro per 2 a 1 i ja és penúltim

La Unió Esportiva Olot suma el cinquè partit consecutiu perdent, després de caure contra l’Ebro per 2 gols a 1. Els de Martín Posse ja són penúltims a la classificació, però el tècnic argentí es manté confiat amb el seu treball i els seus futbolistes.

Zero punts de quinze possibles: és una xifra demolidora en qualsevol lliga, la competició de la regularitat. I l’Olot ha trobat la pitjor línia continuista possible: la derrota. Aquest diumenge ha perdut per cinquena jornada consecutiva contra l’Ebro, per 2 gols a 1. Els aragonesos han sortit millor al camp, i Álex Cruz ho va certificar amb un gol de còrner directe al quart d’hora de joc. Amb desavantatge, els olotins no han estat capaços de generar oportunitats, i els locals han estat a punt de fer el segon just abans del descans. Però a la represa l’Olot ha igualat el marcador, gràcies a Toril, al rematar de cap al minut 48 una jugada de pilota aturada. Però de nou l’Olot queia en els seus propis errors: Carles Mas cometia penal al minut 57, i Salinas avançava de nou l’Ebro en aprofitar el refús de Ginard al seu llançament des de la pena màxima. Els de Martín Posse han seguit insistint per mirar de rascar algun punt, però els intents han sigut infructuosos.

Després de cinc jornades sense puntuar, l’Olot cau a la penúltima posició de la Segona Divisió B, amb 8 punts sumats en 13 jornades disputades.

x