200 persones participen a la cinquena Marxa Solidària de Creu Roja Garrotxa a Sant Joan Les Fonts

Sant Joan Les Fonts ha acollit aquest diumenge la cinquena Marxa Solidària de Creu Roja Garrotxa. La ruta d’uns vuit quilòmetres ha passat pel Bac de les Coromines i el Bosc del Sabater. Els fons recaptats serviran per garantir aliments frescos per a infants.

Prop de 200 persones han participat a la cinquena Marxa Solidària de Creu Roja Garrotxa. Enguany, per primer cop ha tingut lloc a Sant Joan Les Fonts. El grup de timbalers Dum Dum Dum ha animat la sortida, i cap a les 9 del matí els participants han iniciat el trajecte. Una ruta d’uns vuit quilòmetres per l’entorn dels volcans de Repàs i d’Aiguanegra. Alguns participants han optat per fer el trajecte corrents, la majoria caminant i d’altres han optar per portar les seves mascotes.

Com en les passades edicions, els fons recaptats es destinaran al projecte que comparteixen la dotació comarcal de la Creu Roja i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Una iniciativa benèfica que té com a objectiu garantir l’alimentació fresca per als infants.