Olot viu la primera cursa de Canicross amateur organitzada per la protectora Terra Viva

Olot ha viscut la primera cursa de Canicross amateur de la Garrotxa, organitzada en benefici per la protectora Terra Viva. En total hi han competit prop de 130 atletes, acompanyats dels seus gossos.

Olot ha viscut la primera cursa amateur de Canicross de la Garrotxa, organitzada per Terra Viva, el Club Canicross de Girona, Minifauna i Top Team Garrotxa, que ha comptat amb la participació de 130 gossos i atletes en la seva primera edició.

La valoració dels organitzadors d’aquesta primera edició és molt positiva, però esperen que en properes ocasions altres atletes també s’animin a participar-hi en solitari, sense haver d’anar acompanyats obligatòriament pel seu gos.

La cursa de Canicross comptava amb dos recorreguts, un pels que corrien de 10 quilòmetres, i un de 5 pels que caminaven. Raúl Rota i el seu animal de companyia ha sigut el primer en entrar a meta, seguit d’Àngel de las Heras i Lluís Planagumà, mentre que la primera vencedora ha estat Bàrbara Badosa. Al final de la cursa, calia recuperar forces, en un esdeveniment que destinava tots els seus beneficis en l’entitat protectora de Terra Viva.