Esquerra Olot demana a l’alcalde que no esperi més i trenqui el pacte de govern amb el PSC

En un comunicat oficial Esquerra Olot demana explícitament al batlle d’Olot, Josep Maria Corominas, que trenqui el pacte de govern amb el PSC. El grup polític expressa que el pacte ja s’hauria d’haver derrocat el dia de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Esquerra Olot ja no pot esperar més. El grup polític demana a l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, que no ho allargui més i que trenqui de manera immediata el pacte de govern amb el PSC; i que ho faci per dignitat amb els companys empresonats del PDeCAT, ERC, l’ANC i Òmnium.

Esquerra considera que els regidors d’Olot del PSC s’haurien d’haver desvinculat del seu partit en el moment en que el PSC i el PSOE van donar suport a l’aplicació de l’article 155. Per altra banda, ERC Olot vol que el PDeCAT garanteixi l’estabilitat de la capital garrotxina i segueixi endavant amb els projectes de la ciutat. En cas que el pacte es trenqui proposen un govern de concentració en defensa de la República Catalana.

Entre dimecres al vespre i dijous, el PDeCAT donarà a conèixer la decisió final que es debatrà a l’assemblea d’associats d’aquest dimecres.