L’espai ‘Amb Identitat’ de Les Notícies descobreix la sabateria Rovira

Continuem en el món de l’empresa i ho fem obrint l’espai Amb Identitat de Les Notícies. Avui coneixem un dels establiments de la Sabateria Rovira, que combina qualitat i econòmic en el calçat per a grans i petits.

Fa més de cent anys que la família Rovira va començar a vendre sabates al centre d’Olot. Tot i que la botiga històrica es troba al carrer Major, la ciutat compta amb dos establiments sota la marca Sabateries Rovira. Al carrer Antoni Llopis, en una zona comercial en creixement i molt propera a la plaça Mercat, es va obrir fa trenta anys la segona sabateria Rovira, amb un objectiu clar. En definitiva, unes sabates per a cada ocasió en un moment en què el món del calçat ha hagut d’adaptar-se a les necessitats dels clients.

I també per a totes les edats, perquè la sabateria Rovira també té en compte el públic més jove, i destaca la importància que els més petits portin un calçat de qualitat.