El Petit Format es fa gran i aposta per la qualitat amb una desena de propostes teatrals del 22 al 26 de novembre

L’entitat Una Càpsula de Teatre organitza del 22 al 26 de novembre la tercera edició d’El Petit Format. Aquest any, augmenten els dies i refermen l’aposta per la qualitat: hi participaran grans companyies com La Perla 29 i també de fora de Catalunya, així com les olotines La Juguesca i Salt i Pebre. Les obres es podran veure en espais singulars, com la Pastisseria Cacau, l’Església de Sant Ferriol, el Cafè Art Fontanella o un pis particular.

El Petit Format es va fent gran. En aquesta tercera edició ja compta amb cinc dies de programació i 10 propostes teatrals a 7 espais singulars. Espais poc convencionals com una pastisseria, una església, un pis particular o una cafeteria. La mostra de teatre d’Olot manté l’aposta pel vincle intimista entre l’actor i l’espectador. Les majoria de companyies són catalanes, dues d’olotines, i també n’hi ha de Múrcia o Mallorca.Com s’ha fet des de l’inici, s’aproparà el teatre als nens amb una obra infantil gratuïta a totes Les escoles d’Olot. I, aquest any, com a novetat, també s’apropa a la gent gran. Una trentena de voluntaris fan possible la mostra. Les entrades d’algunes propostes ja estan exhaurides, mentre que la resta encara es poden comprar al web d’El Petit Format.