El procés participatiu del Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca acabarà a finals d’any

Sant Jaume de Llierca continua endavant amb el procés participatiu entorn al Centre Cívic del poble. En declaracions al programa L’Alcalde Respon d’Olot Televisió, Jordi Cargol, batlle del municipi en va donar més detalls.

Les funcions, el públic i el disseny del Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca, podrien canviar. A banda de ser un espai per a la gent gran, l’edifici podria evolucionar per acollir altres públics. Això dependrà del procés participatiu engegat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, en el que seran els veïns i veïnes els que tindran l’última paraula.

La idea del consistori és que l’espai sigui més actiu socialment. Està previst que el procés participatiu del Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca finalitzi abans de tancar aquest 2017. El projecte va més enllà d’una simple ampliació, l’objectiu es reconfigurar-lo segons els interessos del poble.

x