La rebuda dels Reis d’Orient es trasllada del Firal a l’escalinata de Sant Esteve per les obres

Els Reis de l’Orient arribaran el 5 de gener de 2018 a Olot, però la ciutat no els rebrà al lloc habitual. L’alcalde d’Olot ha confirmat a Olot Televisió que la recepció es traslladarà a les escales de Sant Esteve, per no alterar el curs de les obres del Firal.

Aquesta imatge de l’arribada de ses Magestats els Reis de l’Orient i tota la seva comitiva al Firal d’Olot, no es tornarà a repetir de la mateixa manera. Les obres de remodelació transformaran un dels actes més esperats que acull tradicionalment el passeig. Segons ha confirmat l’alcalde, Josep Maria Corominas, a Olot Televisió, la gran cavalcada que organitza l’entitat Els Catòlics acabarà el seu recorregut al lloc on ho havia fet molts anys enrere, a les escales de l’església de Sant Esteve.

Corominas també ha confirmat que quan els Reis tornin al nou Firal, el 2019, disposaran també d’un nou tro des d’on rebre tots els nens i nenes. El consistori ja ha reservat una partida per adequar un espai al capdamunt del passeig.