La Setmana de l’Emprenedoria comença el dia 20 amb una vintena d’activitats i clou amb el lliurament dels Premis 100% Emprenedors el divendres 24

L’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal, els Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle Euram han organitzat, per cinquè any, els Premis 100% Emprenedors. Hi ha un total de 9 projectes seleccionats i els premiats es donaran a conèixer el divendres 24 de novembre, en l’acte de lliurament a la Sala El Torín i com a cloenda de la Setmana de l’Emprenedoria. Des del 20 al 24 de novembre hi ha una vintena d’activitats programades per a promoure l’activitat empresarial.

S’apropa la Setmana de l’Emprenedoria i la 5a edició dels Premis 100% Emprenedors. Del 20 al 24 de novembre hi ha una vintena d’activitats programades a Olot sobre l’emprenedoria: seminaris, xerrades i fins i tot, una obra de teatre de la companyia La Calòrica. Les jornades començaran el dia 20 a Can Trincheria amb una xerrada de Joan Plana, jove emprenedor d’Olot, i posaran punt i final amb el lliurament dels Premis 100% Emprenedors el dia 24 a les 7 de la tarda a la sala El Torín. Hi ha dues categories: la de Jove Empresari o Empresària, per a persones menors de 45 anys amb una important trajectòria, i la categoria Emprenedor, que premiarà el projecte més innovador.

El fundador de la Cooperativa La Fageda, Cristóbal Colón, participarà a l’acte, que també comptarà amb la música de Pep Poblet. Aquestes iniciatives volen promoure l’emprenedoria a la comarca i els premis compten el suport de diverses institucions i mitjans de comunicació, com Olot Televisió.