Tres alcaldes de la Garrotxa viatgen a Brussel·les per mostrar el seu suport al President i als consellers cessats

Mostra de suport i de força dels alcaldes sobiranistes a Brusel•les. Una delegació de més de 200 representants municipals d’arreu de Catalunya s’han desplaçat en avió fins a la capital belga per mostrar el seu suport al President i internacionalitzar la situació del país. Tres alcaldes garrotxins, Eduard Llorà, David Jané i Mònica Boix han participat de la mobilització.

A primera hora del matí i des de l’aeroport del Prat, més de 200 alcaldes catalans han omplert un avió en direcció Brussel•les per mostrar el seu suport al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i als consellers cessats i denunciar, així, la situació política que es viu a Catalunya. Al llarg de tot el matí, els representants municipals, que portaven el llaç groc en mostra de solidaritat amb els empresonats, han penjat fotografies a les xarxes socials. La convocatòria ha estat organitzada per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència sota el lema ‘Mayors for Freedom’. No hi han faltat, en aquest cas, representants garrotxins. Els alcaldes de Les Planes d’Hostoles, Montagut i Oix i de Riudaura també han viatjat fins a la capital europea.

Avui a les 5 de la tarda hi ha previst un acte conjunt en un local al centre de la ciutat. De moment, es desconeix si comptarà amb la presència del President. Per la seva banda, l’ANC podria convocar, de cara al pont de desembre, una mobilització també a Brussel•les.

x