El Club Esportiu Besalú es planteja substituir la gespa artificial del seu camp de futbol

El Club Esportiu Besalú és una entitat innovadora i en creixement. Va ser la primera de la Garrotxa en instal·lar la gespa artificial al seu terreny de joc, ara fa aproximadament 13 anys i ara, aprofitant el bon moment del club, tant a nivell de nombre de futbolistes, com a nivell del primer equip, s’està plantejant renovar-la. Ho va explicar el seu president, Joan Serra, al programa La Banqueta.

L’estat del terreny de joc, en un esport com el futbol, ho és pràcticament tot. Si els futbolistes professionals ja ho noten, si la gespa està regada o seca, alta o ben tallada… Els futbolistes amateurs encara més. És per aquesta raó que ara fa 10 anys es va començar una petita revolució al món del futbol amateur a Catalunya i els equips van deixar enrere els camps de terra per fer-los de gespa artificial. A la Garrotxa el primer va ser el Club Esportiu Besalú que ara, pràcticament 13 anys després, ha començat a parlar amb l’Ajuntament del municipi per substituir-la. Aquest canvi de gespa coincideix amb un moment en que el club besaluenc està de dolç. El creixement del seu futbol base és evident i el fet que els pobles que rodegen el municipi no disposin d’equips de futbol ha ajudat. A més, el seu primer equip és líder del grup 17 de la tercera catalana i ja somien amb l’ascens.