Més d’un centenar de cotxes de la Garrotxa es desplacen fins a Borrassà per tallar l’AP7 a primera hora del matí de la jornada de vaga

En aquesta nova jornada de vaga per a demanar l’alliberament dels presos polítics, la mobilitat i el trànsit s’han vist afectats des de primera hora del matí a les principals artèries del territori. Les mobilitzacions han estat convocades per les Assemblees per la Defensa de la Llibertat d’arreu del país. La de la Garrotxa, ahir es va reunir en una assemblea multitudinària al Núria Social. Avui cap a les 6 del matí, han sortit més d’un centenar de cotxes de la comarca en direcció a Borrassà, al tall de l’AP7, coordinat amb la resta d’ADL de les comarques gironines. El trànsit ha quedat parat en ambdós sentits. La BRIMO dels Mossos així com furgons de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han fet acte de presència. A les 12 del migdia, la concentració de Borrassà s’ha desplaçat fins a La Jonquera, per tallar la frontera.