Una fuita d’aigua al segon pis del CAP La Garrotxa d’Olot inunda tot el centre

Una inundació d’aigua al Centre d’Atenció Primària La Garrotxa d’Olot ha obligat aquest matí a interrompre bona part de les visites que hi havia programades. La fuita s’ha produït de matinada, en un moment on no hi havia ningú treballant. Els treballadors se n’han adonat quan han arribat a la feina.

Si la vaga d’avui ja obligava a preveure serveis mínims per poder atendre als pacients d’una manera més o menys normal, una inundació ha complicat encara més les coses. Una fuita d’aigua al segon pis del CAP La Garrotxa ha inundat les instal·lacions. El director del centre, Josep Maria Nicolau, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ, que l’aigua s’ha filtrat per diferents racons de l’edifici fins arribar a la planta baixa. En tot el seu recorregut ha deixat rastre i ha malmès nombroses plaques de guix del sostre i material informàtic de sobretaula.

Les persones que tenien visita concertada per aquest dimecres han estat informades de la situació i s’han plantejat alternatives. Els casos urgents s’atenen amb normalitat o es desvien als Centres d’Atenció Primària més propers com, per exemple, el del barri de Sant Miquel o bé a Les Preses i Santa Pau. Es preveu que al llarg del dia d’avui la normalitat es vagi recuperant al CAP La Garrotxa. Es recomana a les persones que tenien visita programada i no s’hagin pogut atendre que demanin una nova cita.

x