Seguiment desigual a les grans empreses de la comarca i persianes abaixades als comerços d’Olot durant la jornada de vaga

La vaga general també s’ha notat en les empreses de la comarca i en els establiments al centre d’Olot. Mentre que hi ha hagut un seguiment desigual a les grans empreses, la jornada de vaga s’ha fet notar al petit comerç. Avui, al nucli antic, es respirava un ambient ben diferent al d’un dia normal. La majoria de parades de la Plaça Mercat també han abaixat les persianes.

Polígon de Begudà, aquest matí. Menys moviment i trànsit d’allò habitual; algunes naus tancades, mentre que d’altres, obertes, i amb els pàrquings plens. Avui, el seguiment de la vaga  ha estat desigual entre les grans empreses de la comarca. Els empresaris de la Garrotxa assenyalen que s’han de buscar altres formes de mobilització, perquè les reivindicacions no acabin afectant a la mateixa economia del país. Més enllà de les empreses, al centre d’Olot avui es respirava un ambient ben diferent al d’un dia entre setmana normal. Persianes abaixades i cartells als aparadors explicant el motiu del tancament de les botigues. La majoria de les parades del Mercat d’Olot també han tancat, tot i que les carnisseries ho han fet per festa patronal.