Comencen les obres a la part central del Firal d’Olot

Les obres de reurbanització del passeig d’en Blay, un dels grans projectes de ciutat per aquest mandat, afecten des d’avui la zona central del passeig. Aquest matí s’ha començat a treballar en el tram conegut com a ‘sector 2’. Es tracta de la zona de la baona de Sant Esteve, concretament l’espai comprès entre la porta del Teatre Principal i la llibreria Drac.

Aquestes són les típiques rajoles del passeig Miquel Blay, conegut també com a Firal. Avui començaran a formar part de la història, ja que està previst que comencin les obres d’aixecament del paviment que va des de, aproximadament, la porta del Teatre Principal fins a la llibreria El Drac. Les obres al sector 2 comporten enderrocs i moviments de terres, voreres i passeig central i l’execució de serveis en calçada i voreres del sud i del nord. La propera obra, també prevista pel mes de novembre, serà la de la zona alta del passeig.