ERC Olot reitera l’oferiment de govern de concentració de les forces independentistes i proposa una trobada per divendres

Els partits de l’oposició no han esperat a reaccionar davant l’anunci del trencament del pacte de govern a Olot. Esquerra d’Olot, ha convocat una roda de premsa aquest mateix matí, on ha reiterat al PDeCat l’oferta de govern de concentració, amb la voluntat de defensar la República Catalana. La portaveu dels republicans, Anna Barnadas ha explicat que, tot i que creuen que el pacte s’hauria d’haver trencat abans, la seva voluntat és parlar sense condicions per garantir un govern fort a la ciutat. Barnadas ha dit que ERC ha fet arribar una carta als portaveus del PDeCat, Demòcrates i la CUP on els proposa reunir-se demà per parlar de les possibilitats del pacte. Creuen que en un moment greu com l’actual, l’important és parlar, arribar a acords i ‘mullar-se’.