El central del juvenil Lluís Aspar, de 17 anys, és la nova perla de la Unió Esportiva Olot

En els mals moments, els equips de qualsevol esport poden trobar diverses solucions. Seguir intentant-ho amb els mateixos jugadors, fitxar o fixar-se en la cantera i aprofitar l’oportunitat per fer créixer futbolistes que, un futur proper, puguin formar part de la plantilla del primer equip. Aquest és el cas de l’Olot amb Lluís Aspar, central del juvenil A que, tot i haver debutat amb el primer equip, no canvia el seu punt de vista de cara al futur.

Arribat el 2011 al club, procedent del Camprodón, ha hagut de fer molts sacrificis, tant ell com els seus familiars, perquè la seva carrera a la Unió Esportiva Olot tingués recorregut.
Amb dos partits a les espatlles, la pressió no sembla anar amb ell. Aspar és un noi de 17 anys com qualsevol altre. La seva vida no ha canviat gaire des que juga al primer equip. Bé, potser una mica si que ha canviat. La seva vida no, sinó el seu aspecte. Diumenge tindrà una nova oportunitat per demostrar que mereix la oportunitat que Posse li ha donat.