L’Orfeó Popular estrena l’obra ‘Magnòlies d’acer’, dirigida per Joan Manuel Robles, aquest diumenge

L’Orfeó Popular Olotí presenta en la seva programació de tardor l’obra ‘Magnòlies d’acer’. Es tracta d’una història entranyable i crua a la vegada, dirigida per Joan Manuel Robles. La trama gira al voltant de set dones, que forgen la seva amistat des d’una perruqueria. L’obra s’estrena aquest diumenge a les 8 del vespre i també es podrà veure dissabte i diumenge de la setmana que ve.

Tornar als anys vuitanta. Al dia a dia d’una perruqueria, on es trena, entre tints i reflexes, l’amistat de set dones. De dones fortes com flors d’acer, capaces de saltar tots els obstacles. En les peripècies i alts i baixos d’aquestes set dones gira la trama de ‘Magnòlies d’acer’,  la nova obra de l’Orfeó Popular d’aquesta tardor.

Una peça divertida, entranyable, però també dura, dirigida per Joan Manuel Robles i una adaptació de l’obra escrita per Robert Harling. L’estrena serà aquest diumenge a les 8 del vespre i les pròximes funcions seran el 18 i 19 de novembre a la mateixa hora. Les entrades es poden comprar a La Cuina de l’Orfeó.