La Unió Esportiva Olot es juga el futur de Martín Posse en la visita del Vila-real B a la Garrotxa

Prova de foc per la Unió Esportiva Olot. El diumenge a 2/4 de 5 visita l’Estadi Municipal el segon classificat del grup 3 de Segona divisió B, el Vila-real B. Els de Posse estan en una situació crítica i no poden deixar escapar més punts si no volen veure com les seves opcions de permanència s’ensorren.

Guanyar o guanyar. No hi han més opcions. La Unió Esportiva Olot és penúltima classificada del grup 3 de segona divisió B amb 8 punts dels 39 que s’han jugat. Diumenge visita l’estadi un dels equips forts de la categoria, el Vila-real B. El tècnic argentí creu que l’equip ha jugat bé però que li ha faltat un punt de sort en alguns moments per aconseguir més punts. Visita Olot un filial d’un equip de primera que comptarà amb els jugadors que, habitualment, completen la llista del primer equip. Que no hi hagi jornada a primera divisió no ajudarà l’Olot davant un equip que té un estil de joc semblant al dels garrotxins. Diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, s’enfronten a l’Estadi dues males ratxes. La dels groguets, de 3 empats i una derrota, i la dels garrotxins, de 5 derrotes consecutives. Posse s’ho juga tot a una carta.