El Bosc de Tosca no supera el Roses i empata a casa (1-1)

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca va empatar a un en la visita del Roses a la Garrotxa. Els de Ferran Roca van dominar la segona meitat però, tot i això, van haver de remuntar el gol inicial visitant. Un empat que sap a poc davant un dels equips de la part baixa de la taula.

El Bosc de Tosca va desaprofitar una oportunitat d’or per sumar tres punts davant d’un dels rivals de la zona baixa de la taula. Els de Ferran Roca no van començar del tot bé però amb el pas dels minuts van acabar imposant la seva superioritat per crear ocasions.

Carlos Santiago va plantejar el partit amb una pressió alta sobre els centrals grocs, coneixedor de la capacitat d’aquests per treure la pilota jugada, i això va dificultar la sortida de pilota local durant els primers minuts. Fruit d’això els visitants no van patir gaire i fins i tot van amenaçar la porteria de Genís Delgado. Amb el pas dels minuts, i conduits per un especialment motivat Jepi, els de Ferran Roca van començar a apropar-se a l’àrea rival i, a través d’Alejandro Gaitán, van gaudir d’alguna ocasió de perill. 

La segona meitat va subratllar el que ja s’havia començat a veure al final de la primera. El Bosc de Tosca era superior al Roses i, a través del futbol de toc, arribava a posicions de remat amb freqüència. L’entrada de Gerard Jordà va imprimir un punt més de tranquil·litat amb la pilota i això afavoria els locals. I quan millor jugaven els de groc, una falta servida des d’un lateral va acabar a la xarxa després que Jordi Pujolar empenyés la pilota que havia quedat morta.

Els locals van treure caràcter i qualitat amb la pilota i van anar tancant a la seva àrea als visitants, que poc a poc van quedar-se sense opcions de fer res més que defensar. La pilota no entrava i els nervis arribaven quan Miquel Gainza es va inventar un molt bon gol de falta directa per empatar un marcador que ja no es mouria.