El Club Vòlei Olot remunta i supera al Balàfia Vòlei Lleida amb un resultat de 3 a 1

Club Vòlei Olot

La jornada 6 de Primera Nacional Masculina va enfrontar el Club Vòlei Olot amb el Balàfia Vòlei Lleida. Els visitants es van avançar amb el 0-1 però el Club Vòlei Olot va remuntar i va guanyar el partit amb un resultat de 3 a 1.

Club Vòlei Olot

El sènior masculí del Club Vòlei Olot va rebre la visita del Balàfia Vòlei Lleida al pavelló municipal Pla de Llacs. El partit va començar força igualat amb punts a banda i banda de la pista. Els del Segrià van estar encertats al bloqueig i es van acabar emportant el primer set per 23-25. Al segon set el Club Vòlei Olot va millorar el servei, i va començar a obrir distància amb el Lleida. Els olotins empataven el partit, amb un marcador de 25 a 21

Amb la inèrcia del joc desenvolupat durant el segon període l’Olot, encara començava millor el tercer. Els visitants no podien aturar les ofensives olotines, i els locals van dominar el set de principi a final amb un avantatge clar. El Club Vòlei Olot es posava 2-1 al global amb un resultat de set de 25 a 12.

Al quart període el guió no canviaria. El Balàfia Lleida seguiria a remolc dels olotins, i els garrotxins s’agradaven cada cop més amb un joc aeri molt autoritari. El Club Vòlei Olot es situava 24 a 15, i per tant disposava de vuit pilotes de partit. Els lleidatans van aguantar-ne tres; i a la quarta l’Olot va aconseguir la victòria per 25 a 18 i 3-1 al global. Victòria treballada dels olotins i tres punts importants per escalar posicions a la classificació.

x