La setena edició de la Cursa de Muntanya Aplec de Sant Martí compta amb 120 participants

Santa Pau ha acollit la setena edició de la Cursa de Muntanya Aplec de Sant Martí. Un total de 120 corredors i corredores han participat a la cursa. Enguany, el recorregut al voltant de Sant Julià del Mont ha estat molt ben valorat pels atletes perquè era variat i pràcticament no hi havien trams en asfalt.

66 corredors a la curta distància i 54 en la llarga. Aquestes són les xifres de participació de la Cursa de Muntanya Aplec de Sant Martí, una cursa amb un recorregut de curta distància de vuit quilòmetres, i un itinerari llarg d’uns quinze quilòmetres.

El guanyador de la curta, ha estat tot un veterà com Josep Maria Roura, amb un temps destacat, 38′ i 30″. Dos minuts per davant del segon classificat, Ihor Prissiajnyi. Pel que fa la llarga el guanyador ha estat Jordi Uró, amb un temps d’una hora i 25′ i 6″, seguit de Jordi Roura que ha acabat 40 segons més tard.

Ariadna Jordà ha estat la guanyadora de la curta a nivell femení amb un temps de 52′ i 25″. Eva Barti ha estat la segona en creuar la meta, 45″ després de Jordà. Finalment, la guanyadora de la llarga ha estat Sònia Labrador amb un cronòmetre d’una hora 53′ i 42″. En segona posició ha quedat Cristina Ramon que ha creuat la meta uns cinc minuts després.