La Unió Esportiva Olot destitueix Martín Posse després de l’empat contra el Villarreal B (0-0)

Martín Posse ha estat destituït de la Unió Esportiva Olot, després d’empatar a 0 contra el Villarreal B. L’argentí ha de dir adéu a l’equip víctima dels darrers mals resultats, que deixen als olotins en una situació crítica, a set punts de la salvació directa de la Segona B.

Es comentava que el partit d’aquest diumenge entre la Unió Esportiva Olot i el Villarreal B havia de ser un ultimàtum pel seu tècnic, i així ha estat: Martín Posse ha estat acomiadat de la Unió Esportiva Olot, així com Pablo Rotchen, la seva mà dreta. L’empat a 0 contra el tercer classificat de la categoria ha provocat la destitució, potser no tant per aquest resultat, però ha pesat amb força les cinc derrotes consecutives i les set jornades seguides sense conèixer la victòria dels olotins. L’origen es constata donant un cop d’ull al partit contra el filial groguet: la falta d’efectivitat vers la porteria contrària: l’Olot ha disposat d’algunes ocasions clares, però no ha pogut convertir-ne cap en gol. Això sí, el partit contra el Vila-Real B ha arrencat amb els garrotxins posant en dificultats als castellonencs, però mica en mica els visitants han guanyat la possessió de la pilota i han acabat arraconant l’Olot a la seva porteria. Tot i això, els locals han aconseguit generar perill a través de diverses contres, i la més clara l’ha tingut Alfredo, que podia haver salvat el cap de Posse si hagués estat més encertat quan s’ha quedat sol davant el porter rival. Al final, el resultat reflectia el 0 a 0 inicial, i l’Olot sumava un punt insuficient per revertir la situació crítica en la que es troba.

Aquest dilluns la Unió Esportiva Olot ja farà oficial el nom del nou entrenador, que ha de dirigir el primer entrenament i capgirar la dinàmica negativa de l’equip.