Una avaria deixa sense aigua part del barri del Morrot d’Olot durant tot aquest dilluns al matí

Aquest matí una avaria al carrer Bisbe Serra d’Olot ha deixat sense servei d’aigua part del barri del Morrot. La incidència s’ha produït pel trencament d’una canonada al voltant de dos quarts de nou del matí, que ha omplert d’aigua el carrer. El servei d’aigua s’ha reestablert prop de la una del migdia.

Una important fuita d’aigua en aquest punt del carrer Serra Ginesta fet estralls aquest matí al centre d’Olot. Prop de les nou del matí, la Policia Municipal ha hagut de tallar el carrer durant uns minuts, per poder retirar l’aigua i les pedres que sortien del punt on s’ha produït el trencament de la canonada general d’aigua. A la casa més propera i al mateix carrer, se’n podien veure els efectes. Els tècnics de la companyia d’aigua han treballat tot el matí en la reparació, temps durant el qual els habitatges dels carrers de part alta del barri del Morrot, l’escola i l’Institut Montsacopa han estat sense servei. Prop de dos quarts d’una del migdia s’ha pogut reparar la fuita i reestablir el servei.

x