Cau una branca de grans dimensions al Passeig de Barcelona a causa del vent i dificulta el trànsit durant una hora

El vent va bufar amb força ahir a tot el país. També a la Garrotxa. Les ratxes de vent que van arribar a superar els 80 kilòmetres per hora a la comarca van provocar alguns incidents a la ciutat, tot i que sense causar danys personals. Al llarg de la tarda, els Bombers van haver de fer tres sortides i la caiguda d’un arbre a la calçada del passeig de Barcelona va obligar a tallar el trànsit, almenys, una hora. A la resta de la comarca, no es van viure incidents importants.

El vent va ser el protagonista del dia d’ahir. Ratxes de més de 80 quilòmetres per hora van bufar a Olot. Entre 45 i també 80, a la majoria de pobles de la Garrotxa. L’episodi de vent va causar alguns incidents i els bombers van haver de fer tres sortides. Minuts abans de les cinc de la tarda, va caure una branca de grans dimensions d’un arbre a la calçada del passeig de Barcelona i va obligar a tallar el trànsit en direcció al centre de la ciutat. Tres dotacions de la Policia Municipal i dues dels Bombers s’hi van desplaçar per regular el trànsit i treure la branca, que va malmetre la tanca d’una finca particular. Els cotxes van poder passar pel bell mig del passeig.

A banda d’aquest incident, també es va veure afectat el mobiliari urbà a la ciutat. Una hora abans de la caiguda de l’arbre, també a la tarda, van caure algunes plaques solars de la teulada de l’antic hospital Sant Jaume al carrer Mulleras. Els bombers les van retirar, així com unes llums de Nadal a l’avinguda Santa Coloma.

x