Descobrim la botiga Twitt Ink, del centre d’Olot, a l’espai ‘Amb Identitat’ de Les Notícies

A l’espai ‘Amb Identitat’ de Les Notícies descobrim un nou comerç al centre de la ciutat d’Olot, al carrer Sant Ferriol número 3, dedicat a les noves tecnologies. Es tracta de Twitt Ink, que fa cinc anys va obrir les seves portes.

Les tecnologies formen part del nostre dia a dia i tenir una botiga a l’abast ja és indispensable. A Twitt Ink, situat al carrer Sant Ferriol d’Olot, hi ha aparells i articles de tot tipus: des d’ordinadors, mòbils i tauletes fins a complements i accessoris. El negoci es va obrir fa cinc anys i sota els efectes de la crisi econòmica. Però, en aquest cas, la crisi es va convertir en una oportunitat. Segons els seu propietari, Francesc Montenegro, aleshores no hi havia botigues d’aquestes característiques al centre d’Olot.

La botiga ofereix l’atenció personalitzada als clients, que garanteix el petit comerç. A part de vendre articles, des de Twitt Ink es resolen els problemes quotidians dels aparells, com s’ajuda a configurar els mòbils i portàtils. La botiga primer estava ubicada al carrer Sant Pere Màrtir fins que fa tres anys, es va traslladar al nucli antic. Amb els anys, a Twitt Ink han anat ampliant la seva oferta més enllà de la venda d’ordinadors i mòbils.