La Unió Esportiva Olot presenta el nou entrenador, el valencià Raúl Garrido

La Unió Esportiva Olot ja ha presentat el seu nou entrenador, Raúl Garrido. El valencià arriba amb la idea de construir un Olot més competitiu i de fer creure als jugadors i a l’afició que la permanència és possible.

Raúl Garrido és el reforç de tardor de la Unió Esportiva Olot. L’entrenador agafa el relleu de Martín Posse a la banqueta olotina, acompanyat del seu segon, Kevin Martínez. El valencià arriba amb confiança per sortir de la zona baixa de la classificació.

Garrido coneix bé la Unió Esportiva Olot i segons ell hi ha trams dels partits en que l’equip no competeix bé i per això se li escapen punts. La junta directiva del club ha aprofitat la presentació del nou entrenador per fer autocrítica i assumir part de la responsabilitat dels mals resultats. Raúl Garrido ja comença a entrenar la plantilla amb la mirada posada al partit de diumenge contra el Formentera.