Riudaura destinarà 12.000 euros en un pressupost participatiu que es farà efectiu a principis del 2018

De cares al pressupost del 2018, Riudaura destinarà 12.000 euros, un 3% del pressupost, per a un pressupost participatiu. Aquest mes començaran les xerrades informatives per la presentació de propostes i a principis d’any es realitzarà la consulta.

Amb la idea d’involucrar els veïns i veïnes de Riudaura al dia a dia de l’ajuntament, el consistori planteja una partida de 12.000 euros que es destinarà a un pressupost participatiu de cares al 2018. Aquest mes de novembre ja tindran lloc les xerrades informatives entorn al procés participatiu. Un tècnic explicarà als veïs i veïnes del poble com funcionarà el procés, com s’han de presentar les propostes i quin serà el filtre que s’aplicarà per passar a la fase de consulta. Segons l’alcalde, David Jané, la consulta es realitzarà entre els mesos de gener i febrer de 2018.

x