El valencià Raúl Garrido és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot

Raúl Garrido és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot. Així ho ha fet oficial el club aquest migdia, amb un comunicat al seu web. El valencià ha passat per les banquetes de diversos clubs de la categoria, i ja s’ha enfrontat dos cop a l’Olot, amb sort desigual per a ell.

Després d’acomiadar Martín Posse, la Unió Esportiva Olot ja ha anunciat el seu nou entrenador: l’escollit és el tècnic valencià Raúl Garrido, amb experiència a la categoria de la Segona Divisió B a les banquetes de l’Huracán, l’Olímpic de Xàtiva i l’Eldenc. Garrido arriba per reconduir l’equip cap a una dinàmica positiva, després que l’Olot només hagi sumat 9 punts en les primeres 14 jornades de lliga i ocupi l’avantpenúltim lloc de la classificació. Garrido ha competit dues vegades contra l’equip garrotxí, la temporada 2015/2016: primer s’hi va enfrontar dirigint l’Huracán, amb victòria valenciana per 3 a 1. Però posteriorment el club va desaparèixer per problemes econòmics, i l’entrenador va ser fitxat per un altre equip amb una situació esportivament complicada: l’Olímpic de Xàtiva. Llavors, l’Olot de Castillejo els va derrotar també per 3 a 1, però al final els valencians van aconseguir jugar la promoció de descens, mentre que els olotins van perdre la categoria directament. Tot i això, els xativins van acabar baixant al play-out.

x