Unes cinc-centes persones es concentren a Olot un mes després de l’empresonament dels ‘Jordis’

Un mes després que els líders de les entitats sobiranistes Jordi Sánchez i Jordi Cuixart entressin a la presó de Soto del Real, a Madrid, aquest dijous s’han viscut noves concentracions a les portes dels ajuntaments catalans. Al Firalet d’Olot, davant de Can Joanetes, s’hi han concentrat centenars de presones per reclamar la llibertat dels ‘Jordis’ i dels consellers empresonats. L’acte, que ha estat especialment emotiu, ha començat amb la música del col·lectiu garrotxí Músics per la Llibertat, que han interpretat el ‘Cant dels ocells’ de Pau Casals. S’ha fet un minut de silenci i els representants d’Òmnium Garrotxa, l’Assemblea Nacional Catalana i Assemblea per la Defensa de la Llibertat a la Garrotxa han llegit un manifest on han exigit l’alliberament dels presos. Finalment públic i músics han interpretat l’Estaca de Lluís Llach i el Cant dels Segadors. Moltes de les persones que han assistit a la mobilització ho han fet amb llaços grocs i pancartes de ‘Llibertat Presos Polítics’.

Notícies relacionades:
– Més de mil persones amb espelmes rebutgen i condemnen a Olot l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez
– Les entitats sobiranistes de la comarca mostren el seu suport a Cuixart i Sànchez
– Unes 250 persones s’han concentrat aquest migdia davant de l’Ajuntament d’Olot en suport a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez