Els directors Oriol Broggi i Ferran Utzet conversen sobre la figura de Wajdi Mouawad en la inauguració del cicle sobre l’autor a Olot

Olot inicia el cicle cultural dedicat a l’obra de Wajdi Mouawad. Aquest novembre, la ciutat podrà gaudir de dues obres teatrals referents del i director libanès. Per començar a entrar a l’univers de l’autor, aquest dimecres Olot va gaudir d’una conversa amb dos directors catalans avesats a l’obra de Mouawad: Oriol Broggi i Ferran Utzet.

Wajdi Mouawad entra de ple en la vida cultural olotina. Temps enrere, la ciutat ja havia vist obres com ‘Incendis’, de la Perla 29, però ara el Teatre Principal s’endinsa en el treball de l’autor libanès, programant dos espectacles seus, i que arriben a Olot de la mà dels directors Oriol Broggi i Ferran Utzet. Precisament, ells dos van fer 5 cèntims de qui és i què representa Mouawad pel teatre contemporani, en una conversa que va tenir lloc aquest dimecres a la Sala la Carbonera d’Olot.

El divendres, al teatre s’hi representarà ‘Boscos’, un espectacle de gairebé 4 hores de durada que suposa tot un repte per l’espectador per la contundència del seu text. El dijous vinent, també arriba al teatre ‘Un obús al cor’, interpretat per un sol actor, i que ja ha exhaurit les entrades disponibles. Aquests dos espectacles, més els 5 cèntims dedicats al director libanès, representen l’entrada de ple d’Olot a l’univers de Mouawad, considerat com la gran figura de la literatura i el teatre contemporani.