Una cinquantena de persones participen al Voluntariat per la Llengua d’Olot

25 parelles i un trio formen part de la convocatòria de Parelles Linguïstiques del Servei de Català d’Olot i la Garrotxa. Ahir es va fer l’acte de presentació, on tots els participants es van trobar per primera vegada.

El Museu dels Sants d’Olot, i en concret, l’exposició Creences i Religions, va ser el lloc escollit per a la presentació de les Parelles Lingüístiques d’aquest trimestre a la Garrotxa. Una iniciativa de Voluntariat per la Llengua i el Servei de Català Olot-La Garrotxa que que uneix persones de diferents orígens i cultures, que volen aprende o ensenyar català.

L’únic compromís d’aquestes parelles és trobar-se una hora a la setmana durant tres mesos per parlar en català, ja sigui fent un cafè, anant a comprar o al teatre. A més, disposen d’un carnet per a descomptes i promocions en activitats culturals, turístiques i establiments de la comarca. La regidora i consellera comarcal Mar Roca va participar ahir a l’acte d’inici d’una nova edició del projecte que compta amb 25 parelles i un trio. Al febrer hi haurà una nova convocatòria de l’activitat.

x