El nou Olot de Raúl Garrido buscarà la primera victòria a Formentera

La Unió Esportiva Olot visita Formentera aquest cap de setmana amb la intenció de fer bo el tòpic d’entrenador nou, victòria segura. L’arribada de Raúl Garrido ha de ser l’empenta definitiva per un equip que fins ara, no ha acabat de trobar la manera de guanyar.

L’empat de diumenge passat davant el segon classificat, el Vila-real B, va fer caure definitivament Martín Posse. Els dirigents de l’Olot van considerar necessari un canvi de rumb en un equip que no surt del descens i que només suma 9 punts. A principi de setmana va arribar Raúl Garrido, que ja ha entrenat l’equip en quatre entrenaments i té una idea de què pot funcionar. Diumenge espera fer bo el tòpic d’entrenador nou, victòria segura. El tècnic valencià confia plenament en els jugadors, pels quals només té bones paraules. Un tècnic nou sempre aporta noves idees, com és lògic. La base establerta per Martín Posse es mantindrà però hi hauran canvis. Moltes de les crítiques que rebia l’Olot eren per la seva debilitat a les dues àrees. Garrido creu, però, que s’ha de mirar més enllà. El Formentera, que ve de guanyar l’Elx, és un conjunt que, com l’Olot, busca ser protagonista. Diumenge a les 12 del matí a Formentera, l’Olot estrena el cicle de Raúl Garrido.