Olot Cultura avança sis propostes de la programació del 2018

Aquesta setmana, s’han anunciat alguns dels espectacles de la programació cultural d’Olot per l’any vinent. Durant el primer semestre del 2018 passaran pel Teatre Principal d’Olot la companyia T de Teatre, la Perla 29 amb Clara Segura i l’actriu Vicky Peña; mentre que a la sala El Torín actuaran Mishima, Joan Miquel Oliver i Carles Belda i Sanjosex. El mes de desembre es donarà a conèixer la resta de la programació.

Olot Cultura treballa i ultima les darreres propostes per a la programació del 2018. De fet, ja n’ha avançat algunes. En concret, tres obres teatrals i tres concerts. Carles Belda i Sanjosex, amb el projecte Càntut, donaran el tret de sortida a la programació el 4 de gener, interpretant temes de tradició oral de les comarques gironines amb un toc d’avantguarda. La següent actuació serà la de les T de Teatre el 9 de febrer, amb la comèdia ‘E.V.A’, que reflexiona sobre el dolor.

Ja a principis de març, l’actriu Vicky Peña trepitjarà Olot amb l’obra ‘La visita de la vella dama’, un espectacle d’humor negre, que gira al voltant d’una dona que torna a la seva ciutat després de 45 anys. El 17 de març, l’equip de La Perla29 i Clara Segura representaran el clàssic de Federico García Lorca ‘Bodas de Sangre’ aportant un aire andalús al Teatre Principal. De cara a la primavera, passaran per El Torín Mishima, el 7 d’abril, que presentaran el vuitè disc ‘Tot i res’ i Joan Miquel Oliver, cantant d’Antònia Font, el 12 de maig, que interpretarà les cançons del seu àlbum ‘Atlantis’.

A part d’aquestes 6 propostes, el 12 de desembre es farà pública la resta de la programació i es posaran a la venda les entrades.

x