Tortellà vol posar fi a un problema d’abocament de deixalles indegut a la zona de la fàbrica Tecalum

En declaracions al programa L’Alcalde Respon, el batlle de Tortellà, Rafel Domínguez, va explicar que contemplen destinar una part del pressupost del 2018 per acabar amb una problemàtica d’abocament de deixalles.

Tortellà ha posat fil a l’agulla per acabar amb un problema d’abocament de deixalles. La zona del voltant de la fàbrica Tecalum s’ha convertit en un punt on una petita part de la població diposita deixalles indegudament. Per solucionar aquest problema des del consistori es preveu començar a actuar a partir del mes de gener. L’ajuntament de Tortellà ja ha decidit que retirarà aquest espai.

L’alcalde es reunirà amb els veïns de la zona per informar-los de les intencions del consistori. Algunes de les solucions que plantegen són les de crear un altre espai tancat, senyalitzar la zona degudament i també la instal·lació de càmeres de vigilància.