El festival El més petit de tots porta l’obra ‘El secret de la Nanna’ i la instal·lació ‘Nius’ a Olot

La tretzena edició del festival El més petit de tots ha arribat a Olot aquest cap de setmana. L’obra ‘El secret de la Nanna’ de la Companyia Anna Roca ha creat un imaginari especial a la plaça del Teatre d’Olot. Paral·lelament la instal·lació ‘Nius’ ha ajudat a fer l’espera més amena pels més petits.

‘El secret de la Nanna’ és l’experiència teatral creada per la companyia Anna Roca en el marc del festival El més petit de tots. Un camió situat a la plaça del Teatre és l’escenari d’una obra que explica la història de dos imaginautes. La Nanna i el seu company recorren el món amb un camió per explicar el seu secret.

En grups de deu persones i en torns de deu minuts petits i grans han pogut conèixer la Nanna i descobrir el seu secret. Paral·lelament, a la sala La Carbonera s’hi trobava la instal·lació ‘Nius’. Un poblet format per tres nius de fusta, roba i teixits, on els més menuts s’han esbargit interactuant amb l’espai. L’espectacle que completa el festival a nivell olotí és ‘Akari’ de la companyia andalusa Date Danza. En la seva tretzena edició el festival El més petit de tots té lloc de l’11 al 26 de novembre amb programació en una dotzena de teatres de Catalunya i el País Valencià.