L’Espai Jove Ideal es fa gran i compleix cinc anys d’activitat amb més de 70 persones que hi passen diàriament

L’Espai Jove Ideal compleix cinc anys en un moment àlgid. Ho fa havent augmentat el número de joves que, diàriament, fan d’aquest lloc un punt de trobada o estudi, un local per fer-hi activitats o tallers o, simplement, un espai d’oci.

Un punt de reunió per a joves. Un espai on anar-hi després de les classes, ja sigui a estudiar, fer-hi treballs, activitats o, senzillament, a passar-hi l’estona. 70 joves passen diàriament per aquest espai, pensat per crear inquietuds en els olotins i convidar-los a trobar respostes i implicar-se en la ciutat, ja sigui a nivell d’entitats o d’actes. El local compta amb una aula d’estudi on dues voluntàries ajuden els nois i noies. L’objectiu, de totes maneres, és que els joves olotins surtin del local i visquin la ciutat. Cinc anys que conviden a seguir treballant en la formació dels joves de la Garrotxa.