La Casa Cultural d’Andalusia completa les celebracions del 25è aniversari amb l’actuació de Paco Candela

El 2017 és l’any en que la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa fa 25 anys i ha dedicat tot l’any a fer petits actes i activitats per commemorar-ho. El colofó va ser dissabte al vespre al Teatre Principal d’Olot amb l’actuació de Paco Candela, un dels músics de més nivell del flamenc estatal.

El Teatre Principal d’Olot es va omplir per rebre l’esperada visita d’un dels més grans músics de l’estat espanyol en el seu terreny. L’actuació de Paco Candela va servir per culminar un dia especial, possiblement el colofó a l’any de celebracions que la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa ha preparat pels 25 anys de l’entitat. En un Teatre Principal ple, el cantant més important del moment en flamenc i sevillanes va fer gaudir les més de 470 persones que s’hi van apropar. Les activitats van continuar diumenge en el marc de la celebració d’aquests 25 anys de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa.