El Club Hoquei Olot no pot frenar el talent del filial del FC Barcelona (2-6)

Club Hoquei Olot

El Club Hoquei Olot B-Sensible no va poder donar la sorpresa en la visita del Futbol Club Barcelona Lassa ‘B’ a Olot. Els homes de Miqui Ràfols van combatre de tu a tu amb el Barça, però els visitants van estar més encertats de cara a porteria (2-6).

Club Hoquei Olot

La jornada 10 de la Lliga Nacional Catalana va portar el filial del Futbol Club Barcelona Lassa al Pavelló Municipal d’Esports. El Club Hoquei Olot entrava millor al partit que el Barça, tot i comptar amb la baixa per lesió del seu capità, Adrià Piera. Els primers en veure porteria, però, van ser els blaugrana, amb dos gols, el primer als tres minuts de joc i el segon als dotze minuts. Tot semblava molt de cara per l’equip d’Ivan Sanz, fins que, a 9′ pel final del primer temps, Mangas va enviar un míssil des de més enrere del mig camp per situar l’1 a 2. A 4 minuts de la botzina del descans el Barça feia pujar l’1 a 3 a pilota aturada. I un minut després ampliava encara més el seu avantatge amb l’1-4. La primera part ja no donaria per més.

A la represa la primera ocasió seria pel Barça, però Pau Flores s’encarregava d’aturar la falta directa. Seguidament, el pal impedia que l’Olot escorcés distancies en un tir de Mangas. A 13 minuts pel final del partit el Futbol Club Barcelona anotava el seu cinquè gol. Quatre minuts després farien pujar l’1-6 a l’electrònic. El sisè blaugrana no va afectar la moral dels olotins, més aviat al contrari. Un altre cop Mangas feia justícia maquillant el resultat amb el 2 a 6 definitiu.

Ara, el Club Hoquei Olot ja pensa en el partit del pròxim diumenge, en el que una victòria al camp del Noia Freixenet serien punts que s’emportarien a la pròxima fase

x