Miquel Iceta, candidat del PSC, reitera la idea de diàleg en el dissetè homenatge a Ernest Lluch a Maià de Montcal

Amb les eleccions del 21 de desembre a l’horitzó, Maià de Montcal ha acollit el dissetè homenatge a Ernest Lluch. L’acte ha comptat amb la presència del candidat del PSC, Miquel Iceta.

17 anys han passat des del dia en que ETA va assassinar a Ernest Lluch al garatge de casa seva. Maià de Montcal, poble garrotxí on estiuejava i on està enterrat, és la ubicació on any rere any s’homenatja la seva persona. El primer secretari electe del PSC, Miquel Iceta no ha faltat a la cita com en les anteriors edicions i ha lloat una de les virtuts d’Ernest Lluch, el diàleg, extrapolant-ho al moment polític que viu Catalunya.

La seva filla, Eulàlia Lluch, també ha elogiat el tarannà dialogant del seu pare, però ha rebutjat etiquetar-lo en una posició política tenint en compte el moment actual. Desenes de persones, representants polítics del PSC a Catalunya i a la Garrotxa i mitjans de comunicació autonòmics i estatals, han seguit el 17è homenatge al difunt historiador i ex ministre de Sanitat.