El nou Olot de Raúl Garrido arrenca un punt de la seva visita a Formentera (1-1)

La Unió Esportiva Olot de Raúl Garrido ha arrencat la seva trajectòria amb un empat a Formentera. Els garrotxins s’han avançat al marcador, però els locals han acabat empatant el partit gràcies a un penal inexistent.

L’Olot necessita els tres punts de forma immediata, però aquesta jornada tampoc ha trobat la via per aconseguir-los. A Formentera, el matx ha començat igualat, però de seguida els olotins han buscat la porteria contrària, i després de dues aproximacions, Marc Mas ha pogut perforar la porteria illenca en aprofitar una assistència d’Albert Blàzquez que l’ha deixat sol davant el porter visitant. Corria la mitja hora de joc, però encara faltava molt de partit. Abans d’acabar la primera part, el Formentera ha tingut dues ocasions molt clares, i Ginard ha salvat el marc visitant amb bones intervencions. Als vint minuts de la represa el Formentera ha empatat: Juan ha convertit un penal inexistent d’Aspar. Abans d’acabar el matx, els dos equips han tornat a tenir una oportunitat per cada banda: Ginard ha fet de nou una bona parada per salvar els olotins, i arrancar així un punt de la visita a les illes Pitiüses. Malauradament, el resultat no apropa l’Olot a l’objectiu de la salvació, i la propera jornada visitarà l’Estadi Municipal el líder de la categoria, el totpoderós Mallorca.