Riudaura acull per primer cop el Circuit Català de Folk en la seva matinal de música tradicional i artesania

La plaça Tiradors de Riudaura va acollir aquest diumenge, i per primera vegada, el Circuit Folk que organitzen la Generalitat, la revista Enderrock i, en aquest cas, l’Ajuntament del municipi garrotxí. La matinal de música tradicional i artesania va poder veure l’actuació dels Urbalia Rurana, un dels millors grups estatals de folk.

Una oportunitat que no podien deixar passar. Així és com van descriure els assistents, organitzadors i l’alcalde de Riudaura, el fet de poder portar al municipi al grup valencià Urbalia Rurana, un dels més importants a nivell de folk del país. Ho van fer gràcies a la passada, per primer cop, del Circuit català de Folk per Riudaura, aprofitant la matinal de música tradicional i artesania del poble garrotxí.

En un ambient festiu i familiar, els assistents van poder gaudir dels mencionats Urbalia Rurana, amb més de 20 anys de folk a les espatlles, i també dels grups locals Aram, que acaben de néixer i versionen temes tradicionals de la comarca, i els Rom, amb el seu Ball de Gegantons.

x