El Fòrum Gastronòmic de Girona acull un maridatge de postres i gintònic a càrrec del xef Jordi Juncà

La comarca de la Garrotxa ha estat ben present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2017. En l’stand de Comercial Masoliver el xef Jordi Juncà va fer aquest dilluns un maridatge especial, lligant unes postres amb una copa.

El Fòrum Gastronòmic de Girona és un aparador amb molt potencial pels productors i restauradors catalans. La Garrotxa no va desaprofitar l’ocasió i enguany per primer cop Comercial Masoliver va portar les seves marques premium a l’esdeveniment gironí.

Per potenciar encara més la gastronomia de la comarca va convidar al xef Jordi Juncà de Ca l’Enric, restaurant de la Vall de Bianya amb una estrella Michelin. Juncà va portar a terme un maridatge diferent, fent que les postres acompanyessin la copa i no a l’inversa.

El públic de l’stand va poder degustar unes postres, amb una base cítrica, ginebró, merengues de coriandre i espuma de gintònic. Tot això combinat amb la ginebra Jodhpur de Beveland. Una simbiosi de talent i productes elaborats a la Garrotxa, i una barreja de sabors que va deixar la seva petjada al Fòrum Gastronòmic de Girona.