Jordi Ferrer i Gerard Ruiz fan un maridatge de xocolata amb rom al Fòrum Gastronòmic de Girona

Al Fòrum Gastronòmic, a les cinc de la tarda d’aquest dilluns va tenir lloc una altra degustació a l’stand de Comercial Masoliver. En aquesta ocasió, el convidat va ser el pastisser i xocolater olotí Jordi Ferrer, el qual va portar a terme un maridatge de rom amb xocolata.

El Fòrum Gastronòmic de Girona 2017 va ser l’escenari d’una fusió entre rom i xocolata, ambdós productes d’elaboració garrotxina. El rom és un licor que prové de la canya de sucre. En el cas del rom premium de Beveland, el Relicario, la canya és importada de la República Dominicana. Per això, el xocolater Jordi Ferrer, va procurar ser el més precís possible amb el seu maridatge, utilitzant cacau també dominicà.

Dos tipus de xocolata blanca i dos altres de negra per a dos variants del rom Relicario. Una combinació de textures i sabors que no va deixar indiferent al públic que va poder degustar el maridatge a l’stand de Comercial Masoliver. Els dos empresaris garrotxins van valorar la presència de la comarca al Fòrum Gastronòmic de Girona. I és que de les 250 empreses que es poden trobar a l’esdeveniment, un total de cinc són de la comarca (Comercial Masoliver, Fesols de Santa Pau, Xavier Codina, Gudin Concept i Embotits i Pernils Hidalgo).