El jove Joan Plana dóna el tret de sortida a la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot

La Setmana de l’Emprenedoria d’Olot, que organitzen ja està en marxa. Ahir van començar cinc dies amb tota mena de conferències i tallers amb l’objectiu de donar eines i exemples que encoratgin als garrotxins a portar a terme noves idees de negoci. Precisament ahir va tenir lloc l’acte d’inauguració de la mà del jove Joan Plana, que ha passat un mes a Silicon Valey, als Estats Units, fent realitat el seu projecte.

Joan Plana, emprenedor olotí de disset anys, va ser l’encarregat d’obrir ahir al vespre la 3a edició de la Setmana de l’emprenedoria d’Olot, a Can Trincheria. El seu projecte de concerts hologràfics per arribar a tot el món titulat ‘Wherever you Want’, va resultar guanyador de l’Audi Creativity Challege entre més de 350 propostes. El premi va ser una estada a Silicon Valey, als Estats Units, on hi ha algunes de les millors empreses tecnològiques del món, com Google o Facebook.

Plana va poder compartir les claus del seu projecte davant un públic ple d’amics i coneguts. L’acte va ser el tret de sortida d’una  setmana dedicada a les ments més inquietes i arriscades, els emprenedors. S’han previst una vintena d’activitats, tallers i xerrades amb alguns dels referents del món empresarial català. La cloenda tindrà lloc divendres al vespre amb l’entrega dels premis 100% Emprenedors, a partir de les set de la tarda a la Sala El Torín

x